Family Day Di Lata Bayu , Baling




Salam Jumaat semua, hai apa khabaq org org kmpung / bndar / luar bndaq semua ? harap harap ampa sihat mcm saya lah nohh . heeee kalo hmpa x sihat lekaih lekaih mkn ubat , ampa telan teruih empat lima biji gerenti sihat walepatliat . *xpayah dok ikut la cara cara aku nie , stg x pasai pasai dok lentang tang hospital pulak

oppzzz , saya nak bercerita tentang Family Day Tmpoint Kulim di Lata Bayu , Baling selama sehari je . ehh x sekerat hari ja pada 11 April 2012 . kan cuti kan .. cuti umum .. terima kasih sbb bg cuti wakaka .. cuti pertabalan agong :) kalo cuti cuti dok umah lena tdoq x best juga . so kami merancang perkelahan ini untuk mngisi masa lapang yg dok ada tuh dan sempena hari terakhir Nadia last praktikal disitu . aishh bukan senang taw kita nak rancang sesuatu perkara nie . kadang bnyk halangannya ... wakaka ! Separuh dari staff yg join .. iaitu satu family bos kak lia - family kak nana - yg single-single saya , ain , marlia dan kak sham (dah bersuami taw aipp aipp ) yg bercouple nadia ( bersama wan ) terima kasih bawa kami pi walopon ada kelewatan . malas dah nak pot pet pot pet . jom , tgk gmabar kami semua ..

Photo by : Shah Abdullah .
Website FS Precious Memory Photography











































8 comments:

  1. heeeee ... mghbiskan masa bersama :)

    ReplyDelete
  2. hari hari penuh ceria dan menyenangkan, sungguh enak dan mengesankan,
    oh ya sobat blog ini saya dollow 283, saya harap anda kembali follow di blog saya, dan jangan lupa komentarnya
    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok terima kasih kerana singgh blog saya . sy akn kunjung blog anda :) sama sama kasih .

      Delete
  3. seronoknya...jeles..huhuhu... btw hope u n ur famly happy always...

    p/s: ahlam singgah sini n follow... ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee .. i hope too ... terima kasih ya . ok sya akn spam blog awk nnti :)

      Delete
  4. selamat siang sahabat,
    sedikit berbagi inspirasi siang ya..

    "ketika waktu pagi tiba, jangan menunggu sampai sore. Hiduplah dalam batasan hari ini.
    kerahkan seluruh semangat yang ada untuk menjadi yang lebih baik dari hari kemarin.
    dan Don't forget sobat! bahwa esok belum pasti memnghampiri kita"

    Salam semangat ..^^

    ditunggu kunjungannya ya di http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

komen komen dari si kacak + si cantik