last day wif my friend 2011

Assalamualaikum ..hai semua ... SALAM MAAL HIJRAH 1433..

~ potpet potpet ~
Ha , ceq dah hbis exam ...yeaapy . seronok ... pnat untuk final exam kali nie mersai sgt2 . bru aku phm owg kata . bca samapi nk termuntah tu .... dah rasa da . btoi . mmg btoi2 nak termuntah . umm ! xpa . untuk final exam . apa pown boleh .disbbkan rajin mmbaca . msti semua boleh jwab gan tenang kan :) ..Lpas final ja . ceq ada kursus tarian zapin . NUR IZZATI da pndai menari taw . :)

Lpas tu, sya dan kawan2 pergi melancong ke sana ke sini ..4 orang saja. xda lbih xda kurg ya :) ...tapi kami berempat kalo pergi KL pown dah sampai taw , dok kat satu kawasn tu ja dah berjam2 . pusing2 jumpa jlan tu balik . pusing2 kna tol 2 kali . *org yg bwa tu degil sgt* haha ! mmg rugi . tp xpa ! org perantau . mna taw jlan :) .yg pling x than ..pusing2 jumpa JPJ . amikkaw . 2 kali bai . kalo sekali xpa . JPJ tu knai siot . *aku da takot sbanrnya* tp buat2 cool . buat muka comel ,sambil kelam kelibut tarik seat belt . pusing2 sgt . minyak dah tunjuk kat E . haha, tp aku stay relax ja . depa da kelam2 da . *dah tu asyik kna marh ja aku nie * ! haha pdn muka ang ZATI :) . hahahaha .. huuuhuuu .. yg pling penting aku dapt mkan aiskrim McD . CONETTO SUNDAE . seronok sgt2 .xkan lupa sweet memory bersama2 depa tu.. aloh . tp xda gmbaq .. sian sian... lupa pulak nk ambik pic uh :) .xda gmbar pown xpa sb memory tu dah lekat lam otak, guna gam gajah . x kan terkuaq or hilang , caya lah  :) kasi hint2 ja . biar pecah diperut , jgn pecah dimulut . :) .. untuk kali yg pertama kuar gan ang  :) sem depan semua dah LI . termasuk saya . bukan senang nak jumpa da . kalo nak seronok2 . tungu sem 5 or 6 pulak la . lg la boleh enjoy gila2 ... oppzz . dah hbis cerita yg karut2 nie . . tata ! terima kasih org yg mmbawa kami pi jalan2 tu ! :D

~ lain2 pulak ~
jeng jeng . pabila 7 org berada dalam 1 kereta + gelak tawa + gerak kiri kanan = rsa kereta bergoyang taw haha ! apa lah . gelak tawa mereka sbb main teka teki . seronok sgt gan teka teki . haha . balik pown nak main ag gan teka teki tu .. hehehehhee .... bwah umur x boleh dgr teka teki yg kami bg . 18 keatas ja boleh ! oppz :) ..tetiba .......... dari jauh kami melihat ada beberpa org yg dilengkapi gan pkaian putih ! ada van ag . fuhhhh . takot siot ! bila dah hmpir dekat ! perghhh . bangang . pkerja kilang upanya ... boleh pulak depa dok berdri tepi jlan cam tu . ayoyoyo ! nasib 7 org tu xda sakit jantung . klo x ! x taw la.... bising2 makin mnjadi . apabila minyak kereta dah berkelip2 .. hahaha ! depa semua klam klibut la dok cri stesen minyak . pi petronas tutp . pi situ xda org . nasib jumpa juga akhirnya ! kalo x buh AIR TEA ja la :::) ... sama ja cerita pasai minyak gan cerita ats tu ? aku mmpi ka realiti ? ::::) ... ok habis da !

p/s : kawan2 , aku betoibetoi rindu ampa nnti . serius la x tipu . rini antar sara balik KL . rsa sedih je .... next year jumpa lagi.... nnti kawankawan semua praktikal baik2 ya . take care yeah . LOVE U ALL ...

3 comments:

  1. hahahaha. takpe. nexyear ada lagi. rileks eh. eh, 1st time singgah sini. hai! :D

    ReplyDelete
  2. shafiq : salam maal hijrah .

    syed : yehaaa ... lambat lagi nak tunggu next year (bulan 7 ) ,,,,

    ReplyDelete

komen komen dari si kacak + si cantik